Hazel Administrator

Numarul mesajelor : 239 Varsta : 24 Localizare : In a boring and stupid world Data de inscriere : 20/10/2008
 | Subiect: Ce ai face daca? Sam Ian 10, 2009 3:47 pm | |
| Raspundeti la intrebarea userului de mai sus (cu ce ai face daca), dupa care intrebati si voi ceva. Incep eu: Ce ai face daca :shock: <-- asta ar veni sa te bata? _________________ Talk.Smile.Dream.Love.Sick.Lie.Cry.Fall.Die
 I never thought it was worth it You know WAITING for youre LOVEAnd then I felt youre KISSI could wait FOREVER for this. __________________ nik vechi: Wizard,Daikei,Heratcher.21q |
|
steffygeo Loveless

Numarul mesajelor : 23 Varsta : 22 Localizare : in vis Data de inscriere : 11/01/2009
 | Subiect: Re: Ce ai face daca? Joi Ian 15, 2009 10:52 pm | |
| Poate as incepe sa rad si sa ma mir. Ce ai face daca pamantul ar disparea in gaura neagra? |
|
Just_a_KiD Global Moderator

Numarul mesajelor : 59 Data de inscriere : 20/01/2009
 | Subiect: Re: Ce ai face daca? Dum Ian 25, 2009 1:50 pm | |
| Ce as face ? As disparea si eu o data cu pamantu =)) Next : Ce ai face daca ai afla ca nu ar mai trebuii sa mergi la scoala niciodata ? |
|
Egnirys Cimredopyh Loveless

Numarul mesajelor : 49 Varsta : 24 Localizare : -sick . six- Data de inscriere : 14/01/2009
 | Subiect: Re: Ce ai face daca? Joi Apr 16, 2009 2:19 pm | |
| Sincer nu prea stiu. Detest scoala si nu cred ca o sa o suport vreodata asa ca probabil m-as bucura foarte mult lol o.O
Next : Ce ai face daca ti-ar fi indeplinite 3 dorinte dar cu pretul de a ti se lua lucrul la care ti cel mai mult? |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Ce ai face daca?  | |
| |
|